Autosleutels Broshuis - sleutels op Twitter Autosleutels Broshuis - sleutels

sleutels

Autosleutels Broshuis - sleutels op Facebook Autosleutels Broshuis - sleutels op Twitter
www.schoenservicebroshuis.nl Onze rekken met sleutels Vele sleutelhangers ! Autosleutel met transponder.

Sleutels

Sleutels bijmaken is een aparte afdeling binnen ons bedrijf, wij maken op onze moderne machines dan ook alle mogelijke sleutels bij. Een sleutel of autosleutel bijmaken/namaken is voor ons dan ook geen probleem. Zo kunt u bij Broshuis o.a terecht voor de volgende sleutels; huis-sleutels, fiets-sleutels, auto-sleutels, scooter-sleutels,brommer-sleutels,
caravan-sleutels,auto-sleutels met transponder, boot-sleutels, brievenbus-sleutels, geldkist-sleutels, enz,enz.

Ook voor een(auto)sleutel met een startonderbreking of startblokkering, de zogenaamde transponder sleutel kunt u bij Broshuis in Lichtenvoorde terecht. Bel of mail ons en wij vertellen u meteen of wij uw (auto)-sleutel kunnen maken. In sommige gevallen is het noodzakelijk dat u uw auto mee neemt, dus eerst even bellen of mailen is echt aan te raden!! Het namaken/bijmaken van uw (auto)sleutel doen wij klaar terwijl u wacht en tegen een scherpe prijs!!

In veel gevallen is het ook mogelijk de (auto)sleutel op te sturen naar ons zodat wij deze kunnen namaken/bijmaken en vervolgens direct terug kunnen sturen naar u incl de kopie-sleutel, dit alles is in veel gevallen in een dag of drie tot vier te realiseren. Wij raden u dan ook aan even te bellen over de te maken autosleutel.

Naast het zeer ruime aanbod aan sleutels hebben wij een even groot aanbod aan sleutelhangers voor aan uw sleutelbos van eenvoudig tot luxe,een sleutelhanger met een foto van uw kinderen of dierbare vrienden erin gegraveerd doen wij ook, wij verkopen ook sleutelhangers van bekende automerken. Sleutels en kluisjes horen ook bij ons assortiment.
Bij ons kunt u ook terecht voor het bestellen van certificaat-sleutels.

Voor het opsturen van uw autosleutel, kijk op onze pagina;
schoenservicebroshuis.nl/sleutel-opsturen


Onze klanten komen o.a uit de volgende plaatsen om sleutels bij te laten maken;
Lichtenvoorde,Groenlo,(de gehele gemeente Oost Gelre),Winterswijk,Varsseveld,Aalten,Doetinchem,Eibergen,
Borculo,Haaksbergen,Arnhem,nijmegen en Enschede.

Like onze facebook pagina's,
www.facebook.com/SleutelEnSchoenserviceBroshuis
www.facebook.com/Autosleutels


Nieuw bij ons is dat u nu ook de Philips Crypto 46 transponder
kunt laten kopiëren. De Philips Crypto 46 transponders worden in zo'n 38% van de in Nederland aanwezige auto's toegepast(bron; AutoRai). Met deze uitbreiding van onze transpondermachine zijn we nu in staat om van zo'n 75% van de auto's met een startonderbreking de sleutels op een eenvoudige manier te kopiëren tegen een aantrekkelijke prijs!!

De sleutels die wij maken zijn zonder afstandbediening voor de portieren!!


Het is echter wel zo dat wij de sleutels maken zonder dat u de portieren op afstand kunt bedienen.
Als u besluit een sleutel bij ons te laten bijmaken is het bij deze serie noodzakelijk dat u de auto meeneemt voor het inlezen van de autosleutel. Het namaken van de sleutel duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Wij kunnen deze sleutel leveren tegen een zeer scherpe prijs vergeleken met de gangbare prijzen bij de dealer.

BROSHUIS AUTOSLEUTELS
transpondersleutels.nl
schoenservicebroshuis.nl
autosleutels.org